Menu Luk

Ungdomsklub

Værd at vide om Assens Ungdomsklub 

Klubben er for unge der går i 7. klasse og op til 18 år. Efter vinterferien må 6. klasserne også komme i klubben.

Assens ungdomsklub har lokaler i kælderen under skolen. Vi råder over flere lokaler hvor de unge kan høre musik, spille pool, se tv, spille FIFA på storskærm, spille bordtennis og meget mere. I baren kan man bl.a. forsyne sig med slik, gulerødder(gratis), toast, popcorn, vand, juice og sodavand til rimlige priser.

Fra september har klubben åben hver mandag og onsdag kl. 18:30-21:30 . Fra vinterferien frem til midt i maj har klubben åben hver mandag fra 18:30-21:30. På den måde kan vi forlænge vores sæson og nyde det de lyse aftner… Vi har lukket i skoleferier.

Vi er for tiden 4 medarbejdere, som er en blanding af unge voksne og ”voksne” voksne, hvilket vi mener, er en ideel sammensætning.

Klubkoordinator Nanna Wagner Sørensen   mobil: 60194304.

Øvrige medarbejdere: Jakob Petersen, Mai Salomonsen, Mia Wagner Sørensen og Isabel Wickberg.

Det er gratis at være medlem af ungdomsklubben. I får en seddel som skal afleveres i klubben med forældreunderskrift. Desuden skal hver enkel ung ind på www.ungmariagerfjord.dk og melde sig til klubben. I skal bare bruge jeres UNI-Login. Og vi hjælper gerne i klubben. Hvis der er enkelte der ikke er fyldt 13 år så skal de ringe til kontoret og meldes ind manuelt. Telefonnummeret til ungdomsskolens kontor er :97114346.

Det er først når I går i 7. klasse I kan tilmelde jer de forskellige aktiviteter ungdomsskolen tilbyder. Og dem er der masser af. Tjek på www.ungmariagerfjord.dk

På en typisk klubaften er der mellem 20 og 30 unge og 2 medarbejdere. Der foregår mange aktiviteter i hele klubben nogle vil gerne spille pool hele aftnen og nogen vil ”bare” hygge sig, snakke og høre højt musik, køre på Segboard, der skal være plads til det hele, også en fortrolig snak med en voksen.

Når I kommer ned i klubben, så skal I gå hen til vores bærbar pc og sætte et kryds ved jeres navn. Det er en liste vi sender ind , så kommunen kan se at der er en masse unge der benytter vores fine klub i Assens. Det gælder for alle 11 ungdomsklubber i kommunen.

I er også velkommen til at prøve at besøge de andre klubber. Bare I er meldt ind i vores klub.

Klubmedarbejdernes ansvarsområde er begrænset til klublokalerne og vi henstiller til, at når man er i klub bliver man nede i klubben og ikke oppe i skolegården eller på andre områder uden lige at give besked. Selvfølgelig må I gerne være på multibanen med bolde og eller køre på Segboard.

Har i spørgsmål er i velkommen til at kontakte Nanna på mobil 60194304.

Assens ungdomsklub er på Facebook, hvor vi løbende opdatere med nyt fra klubben.

Vi er også at finde på Instagram: nanna_assensklub

Og på Snapchat : klubberne