Menu Luk

Assens Beløbet

Assens Beløbet bliver skudt i gang fredag d. 17. august 2018 kl. 15.30 ved Anlægget i Assens.
Assens BeLøbet er en tilbagevendende event for alle byens borgere.
Selvfølgelig har Assens da sit eget løb…
Vi er jo en aktiv by med evnen til, i fællesskab, at udvikle Assens i positiv retning.
Det viste vi, bl.a. da Assens Hallen blev bygget på frivillige lokale kræfter med økonomisk støtte fra velvillige sponsorer, og da vi gik i fælles kamp for bevarelsen af Assens Skole.
I 2011 arrangerede vi Assens Beløbet for første gang – med det formål, at indsamle penge til en multibane på Assens Skole. Man må sige, at arrangementet med 403 deltagere og et indsamlet beløb på ca. 90.000 kr. blev en succes. Assens Beløbet takker alle sponsorer, fonde, deltagere, arrangører og ildsjæle for indsatsen.
Det Gode Formål
Assens Beløbet skal samle penge inde til forbedringer og udvikling af Assens by. Pengene skal bruges til glæde og gavn for alle i byen. Du kan læse mere om de gennemførte projekter i kolonnen til højre.
Har du lyst til at byde ind med en idé eller en frivillig arbejdsindsats, kan du kontakte Assens Beløbet på holtlarsen@privat.dk eller Torben Larsen 4011 7545.
 Vi “hviler ikke på laurbærrene”…
Vi er i gang igen – Assens Beløbet skal nemlig være en årligt tilbagevendende tradition, – hvor målet er, at skabe en fællesskabs- og motionsoplevelse for byens borgere – samtidig med at vi samler støttekroner til byens udvikling.
Så kære Assensborger…
Tag børnene, bedsteforældrene, familien, vennerne, arbejdskollegerne eller udenbys gæster med – Assens Beløbet er for alle!

Assens Beløbet er en tilbagevendende tradition, der gør en forskel for dig og din by!

Frivillig…
Du er også hjertelig velkommen, hvis du ønsker at bidrage med en frivillig indsats i arbejdet med arrangementet – kontakt Assens Beløbet, vi tager altid glædeligt imod en hjælpende hånd.
Med venlig hilsen
Assens Beløbet